Hanger steak
Skladem: Ne
Balení: 1 kg
Města, kde můžete tento produkt nakoupit:
- Hrubá Vrbka
- Hodonín
- Veselí nad Moravou - u KINA MORAVA
- Kyjov
- Brno-Královo Pole
- Brno-Kohoutovice
- Břeclav
- Skalice - prodejna Anjelik
- BRNO M PALÁC
- PRAHA
- BZENEC - U LÉKÁRNY 19:30
440,-Kč/kg. Vrchní část šálu - hanger steak, je možná jedno z nejkrásnějších mas napohled. Velký špalek masa připomínající kulatý pecen chleba výrazné vůně hovězího masa a syté barvy. Má velmi široké použití, od tatarského bifteku, přes masové špalky až po různé typy plátků.
Cena bude upravena podle skutečné váhy.
Cena 440,- Kč/kg
Zboží není skladem
Informace
Když je neočištěný, je to na první pohled trochu nevzhledný kus masa. Říká se mu veverka, hanger nebo (ve Francii) onglet a tvoří jej dva svaly spojené blánou. Je zavěšený pod páteří zvířete, v místech, kde má svíčková špičku, kousek od jater. Od nich „chytá“ silnou kořeněnou chuť. Je to jeden z nejlepších a nejchutnějších svalů. Využívá se mj. na grilování jako steak. Dá se péci nebo brazírovat ( dušení zpravidla v nádobě s těsně přiléhající pokličkou ).
Dotaz na produkt
Položky označené * jsou povinné.